Wil je ook meezingen bij Life Line Gospel Choir?

De songs die wij zingen liggen soms makkelijk in het gehoor, maar kunnen ook een echte uitdaging zijn. Wat ze altijd gemeen hebben; als je ze eenmaal kent, laten ze je niet meer los! Doordat wij een vaste kern hebben van zangers en zangeressen die al jaren meezingt en heel vertrouwd is met de muziek, heb je houvast aan elkaar. Daarbij zijn er ook oefencd's te koop, waarop jouw stempartij ingezongen is en kun je tijdens de repetitieavond opnames maken om thuis mee te oefenen.

De muzikale leiding is in handen van Edith Casteleyn als dirigente en Pat Winterdal als bandleider. Zij hebben beide zeer veel ervaring met Black American Gospel en hebben in binnen- en buitenland met grote namen als John P. Kee en Richard Smallwood gewerkt.

meezingen1
meezingen2
meezingen3
meezingen4
meezingen5
meezingen6
meezingen7
meezingen8
meezingen9

Gratis proefrepeteren

Black American Gospel is een specifieke vorm van muziek, waar (jammer genoeg) nog niet iedereen van gehoord heeft. Wij begrijpen het heel goed als je eerst eens wilt komen beleven wat deze muziek inhoud, hoe zo'n oefenavond eruit ziet en wie er al op dit koor zitten.

Daarom kun je geheel vrijblijvend twee keer mee komen oefenen!

Om de twee weken, de woensdagavond in de oneven weken, repeteren wij van 19.30-22.00 uur bij bij cultureel centrum CKC Leidsewallen 80, 2722 PC Zoetermeer. Kom gerust eens binnen lopen of bel 0621991323 om meer informatie te krijgen. Parkeren kan naast de deur en is gratis!

Lidmaatschap bij Life Line kost €20,- per maand en wordt via een half-jaarlijks incasso geïnd.

Repetitiedata 2019


13&27 februari
13&27 maart
10&24 april
8&22 mei
5&19 juni
Tijdens onze seizoensopening hebben wij Meneer GospelCheung bereid gevonden om een aantal van onze songs in te zingen. Denk jij dat jij het beter kunt? :P
Dan ben je van harte welkom om eens bij ons mee te komen zingen!

--- lifelinegospelchoir@yahoo.com --- © Life Line Gospel Choir 2019 ---
Terug naar boven