Facebookpixel

Contact

Stuur een email naar lifelinegospelchoir@yahoo.com om met ons in contact te komen.

U kunt ons alle vragen stellen; of u zelf mee wilt zingen, een optreden wilt boeken of donateur wilt worden.

VIP-lid

Met uw storting, bepaalt u zelf uw korting! Vanaf nu is het ook mogelijk om VIP-lid te worden van Life Line Gospel Choir!
U kunt al VIP-lid worden vanaf €10,- per jaar. Hiervoor krijgt u 10% korting op alle concertkaartjes van Life Line Gospel Choir. Voor €25,- per jaar krijgt u 25% korting; dit kan dus zelfs oplopen tot 100% korting, oftewel altijd gratis bij de concerten van Life Line zijn!

Sponsorkliks

Door via onderstaande link aankopen te doen in webwinkels, steunt u Life Line Gospel Choir. Er zijn héél veel (bekende) webwinkels bij deze actie aangesloten en het kost u zelf niets extra!
Klik hier om met uw aankopen Life Line Gospel Choir te steunen!

Wil je ook meezingen bij Life Line Gospel Choir?

De songs die wij zingen liggen soms makkelijk in het gehoor, maar kunnen ook een echte uitdaging zijn. Wat ze altijd gemeen hebben; als je ze eenmaal kent, laten ze je niet meer los! Doordat wij een vaste kern hebben van zangers en zangeressen die al jaren meezingt en heel vertrouwd is met de muziek, heb je houvast aan elkaar. Daarbij zijn er ook oefencd's te koop, waarop jouw stempartij ingezongen is en kun je tijdens de repetitieavond opnames maken om thuis mee te oefenen.

Black American Gospel is een specifieke vorm van muziek, waar (jammer genoeg) nog niet iedereen van gehoord heeft. Wij begrijpen het heel goed als je eerst eens wilt komen beleven wat deze muziek inhoud, hoe zo'n oefenavond eruit ziet en wie er al op dit koor zitten.
Daarom kun je geheel vrijblijvend twee keer mee komen oefenen! Om de twee weken, de woensdagavond in de oneven weken, repeteren wij van 19.30-22.00 uur bij cultureel centrum CKC Leidsewallen 80, 2722 PC Zoetermeer. Je kunt ook vrijblijvend twee keer met ons mee komen zingen om te kijken of jij net zo enthousiast wordt van deze muziekstijl als wij.
Parkeren kan gratis op het parkeerterrein naast de deur!

--- lifelinegospelchoir@yahoo.com --- © Life Line Gospel Choir 2019 ---
Terug naar boven