Facebookpixel

Bestuur Life Line Gospel Choir

Ons bestuur bestaat uit vijf koorleden die zich vol enthousiasme inzetten voor Life Line Gospel Choir. Hieronder lees je wie zij zijn!

Voorzitter - Angelique Muller

Voorzitter - Angelique Muller Ik ben Angelique Muller en kom uit Haarlem. In 2009 ben ik bij het Statement Gospel Choir uit Heemskerk gestart met het zingen van Black Gospel onder leiding van Edith Casteleyn. Ik was direct gegrepen door de muziek. Sinds 2012 ben ik lid bij Life Line Gospel Choir. Ik heb 4 jaar de functie van penningmeester vervuld en ben vanaf 2017 de voorzitter van dit koor.

Het is de passie, het enthousiasme, de vrijheid en intensiteit van deze fantastische muziek die mij aanspreekt. Het geeft mij energie en zorgt voor veel interactie met het koor maar ook met het publiek tijdens optreden. Ook al kom ik oorspronkelijk niet uit een kerkelijke omgeving, voel ik mij echt thuis binnen dit koor, de meeslepende muziek en de gezellige mensen.
Ik zing met meedere koorleden uit Haarlem en omgeving waarbij de reis naar de repetitie een gezellige voorbereiding is. Afstand is dus geen probleem om te zingen, wij hebben koorleden uit verschillende provincies die graag met andere koorleden samen naar de repetities en optredens reizen!


Penningmeester - Monique Fioole

Penningmeester - Monique Fioole Ik ben Monique Fioole en ik kom uit Gouda. Ooit in een ver verleden ben ik door een collega meegenomen naar de, achteraf gezien allereerste Nederlandse, Black American Gospel workshop. Vanaf dat moment was ik verkocht! Wat daar gebeurde heeft veel invloed gehad op mijn leven. Direct maar ook door de jaren heen. Ik ben niet meteen bij het koor aangesloten maar ben wel workshops blijven doen en concerten blijven bezoeken. Elke keer weer voelde ik de passie, de aanbidding en vooral de positieve energie stromen.

Toen ik vorig jaar meedeed met de workshop in Reeuwijk en hoorde dat het koor sinds kort ook in Reeuwijk zijn plek gevonden had twijfelde ik geen moment, ik ben lid geworden en ben daar ontzettend blij mee. Elke oefenavond is gezellig, leerzaam en geeft weer diezelfde energie. De muziek, de teksten, het samen zingen maar ook de andere koorleden zorgen steeds weer voor een heerlijke avond.
En nu mag ik me, als penningmeester, ook nog inzetten voor ons koor! Ik ben heel dankbaar dat ik onderdeel mag zijn van dit geheel.


Secretaris - Sophie van der Poll

Secretaris - Sophie van der Poll

Er is denk ik niks leukers dan samen zingen! Al jaren ga ik met veel plezier naar de repetities van Life Line Gospel Choir. Eerst samen met mijn collega/vriendin Angelique en vervolgens hebben we ook onze collega's Elsbeth en Michaela meegetrokken in ons enthousiasme voor deze swingende muziek. In het koor maak je gemakkelijk nieuwe vrienden en ik zou die vrienden niet graag meer willen missen. We reizen er graag iedere twee weken voor uit Haarlem.

Als bestuurslid hoop ik samen met de andere vier bestuursleden positieve invloed te hebben op de toekomst van ons koor. Ons enthousiasme uitdragen naar buiten om nieuwe leden te werven en zorgen dat we onze koorleden tot dienst zijn met heldere berichtgeving.


Ledencontact - Rob Verkamman

Ledencontact - Rob Verkamman Mijn naam is Rob Verkamman en ik verzorg de ledencontacten binnen het koor, samen met de andere (bestuurs)leden. Het koor voelt als een grote vriendengroep, waarin nieuwe leden snel en warm ontvangen worden. Voor de officiële zaken als aan- en afmeldingen ben ik het centrale aanspreekpunt.

Jaren geleden vroeg ik een vriendinnetje bij mij uit de kerk of ze mee wilde werken aan een kerstproject van het Christelijk koor waar ik toen op zat. Dat vond ze goed op één voorwaarde; dat ik mee zou komen zingen bij Edith. Ik had al best veel ervaring met zingen maar moest er wel even over nadenken. Een keer luisteren dat moet kunnen dacht ik nog.....We zijn nu jaren verder en na vele workshops, repetities, concerten en kilometers zijn we met elkaar een hele hechte warme club mensen geworden.
Wat heb je toch een schat aan kennis binnen dit koor en je kunt iedereen om raad vragen. Alleen daarom zou ik dit koor al niet willen missen.

Ik ben getrouwd met Aad en woon in Nieuwerkerk aan den ijssel. Na jaren in de thuiszorg en een klein uitstapje naar kleinschalig wonen werk ik nu voor mezelf in de vintage mode en styling en af en toe voor het uitzendbureau in de zorg.
Ik vind het fijn om in het bestuur te zitten en hoop veel voor het koor te kunnen doen.


PR - Marjolein Brinkhorst

Regelmatig krijg ik de vraag waarom ik toch helemaal naar Reeuwijk rij om bij Life Line Gospel Choir te zingen. De reis vanuit Soest naar Reeuwijk is eigenlijk al prima te doen, circa 35 minuten, maar ook toen het koor nog in Katwijk was reed ik zonder twijfel elke twee weken die kant op! Zingen bij Life Line geeft energie, voldoening en steeds weer heb ik het idee dat ik iets nieuws geleerd heb. Ook zonder PR - Marjolein Brinkhorst al teveel zangervaring kun je lid worden van het koor; zo ben ik ook begonnen. Overweldigd door de muziek, de teksten, het bewegen en het klappen had ik geen idee of ik ooit mee zou kunnen komen. Maar wat vond ik het gaaf en wat wilde ik hier graag een deel van uitmaken! Het is helemaal goed gekomen met de ritmes, de teksten, het bewegen, maar vooral ook het genieten.
Het is echt een feestje om hier aanwezig te mogen zijn en te swingen en leren. Onder leiding van Edith Casteleyn en Pat Winterdal, samen met een hele diverse groep enthousiastelingen.

Wat het nóg leuker maakt is de warme sfeer die binnen het koor hangt. Er ontstaan heel veel nieuwe contacten en vriendschappen en veel leden gaan nadat ze elkaar bij het koor ontmoet hebben ook buiten de repetities met elkaar om. Hoe leuk is dat!

Binnen het bestuur zal ik mij met de PR bezig gaan houden. De website, promotiemateriaal, maar ook leuke projecten en mogelijkheden voor optredens. Wil je iets weten, heb je ideeën, valt je iets op...
Neem gerust contact met ons op!

lifelinegospelchoir@yahoo.com --- © Life Line Gospel Choir 2017 ---
Terug naar boven