Wil je ook meezingen bij Life Line Gospel Choir?

De songs die wij zingen liggen soms makkelijk in het gehoor, maar kunnen ook een echte uitdaging zijn. Wat ze altijd gemeen hebben; als je ze eenmaal kent, laten ze je niet meer los! Doordat wij een vaste kern hebben van zangers en zangeressen die al jaren meezingt en heel vertrouwd is met de muziek, heb je houvast aan elkaar. Daarbij zijn er ook oefencd's te koop, waarop jouw stempartij ingezongen is en kun je tijdens de repetitieavond opnames maken om thuis mee te oefenen.

De muzikale leiding is in handen van Edith Casteleyn als dirigente en Pat Winterdal als bandleider. Zij hebben beide zeer veel ervaring met Black American Gospel en hebben in binnen- en buitenland met grote namen als John P. Kee en Richard Smallwood gewerkt.

meezingen1
meezingen2
meezingen3
meezingen4
meezingen5
meezingen6
meezingen7
meezingen8
meezingen9

Gratis proefrepeteren

Black American Gospel is een specifieke vorm van muziek, waar (jammer genoeg) nog niet iedereen van gehoord heeft. Wij begrijpen het heel goed als je eerst eens wilt komen beleven wat deze muziek inhoud, hoe zo'n oefenavond eruit ziet en wie er al op dit koor zitten.

Daarom kun je geheel vrijblijvend een keer mee komen oefenen!

Om de twee weken, de woensdagavond in de oneven weken, repeteren wij van 19.30-22.00 uur bij Kaars Koffie, Pascalstraat 13, 2811 EL in Reeuwijk. Kom gerust eens binnen lopen of bel 0621991323 om meer informatie te krijgen. Parkeren kan voor de deur en is gratis!

Lidmaatschap bij Life Line kost €18,- per maand en wordt via een half-jaarlijks incasso geïnd.

Repetitiedata 2018


17&31 januari
14&28 februari
14&28 maart
11&25 april
9&23 mei
6&20 juni
Zomerstop
29 augustus
12&26 september
10&24 oktober
7&21 november
19 december
Workshop-oktober

Workshop Black American Gospel

Om hun 10-jarig lustrum te vieren, organiseert ons zusterkoor Alive Gospel Choir een toffe workshop in Utrecht! Op dinsdag 13 en donderdag 15 maart studeren we de liederen in van 19.30-22.30 uur. Zaterdag 17 maart is de grote dag; van 13.00-17.00 is de generale repetitie waarna om 19.30 het slotconcert losbarst voor familie, vrienden en belangstellenden.

Muzikale happening
Het minimum aantal deelnemers is 100. De combinatie van een koor van deze omvang met een professionele band voor de muzikale begeleiding staat garant voor een grote muzikale happening! Edith wordt tijdens de workshop ondersteund door solisten en een combo bestaande uit o.a. piano, slagwerk en (bas)gitaar.

Deelnameprijs
De kosten voor de workshop zijn € 45,00. Hiervoor krijg je zo’n 12 uur aan zangplezier, les van een ervaren Black Gospel dirigent en begeleiding van een live band.
Op zaterdagavond 17 maart wordt de workshop afgesloten met een groot concert. Aanvang van het concert is 19.30 uur. Het concert staat open voor familie, vrienden en iedereen die zin heeft in een spetterende muzikale gospelavond. Dat het concert een groot festijn wordt leert de ervaring van andere workshops die door Edith Casteleyn zijn gegeven! Kaartjes voor het concert zijn te koop in de voorverkoop tijdens de workshop en aan de kassa voorafgaande aan het concert. Prijzen kaartjes: Voorverkoop €5,00/aan de Kassa €7,50.

Het adres waar de workshop plaatsvindt is:
Jeruzalemkerk
Troosterlaan 65
3571 NN Utrecht

Dus.. heb je zin om gospelliederen te zingen in een groot koor, stuur dan een mail naar manon@alivegospel.nl met hierin je naam, adres en stemsoort. Dan maken we je inschrijving compleet.


Tijdens onze seizoensopening hebben wij Meneer GospelCheung bereid gevonden om een aantal van onze songs in te zingen. Denk jij dat jij het beter kunt? :P
Dan ben je van harte welkom om eens bij ons mee te komen zingen!

--- lifelinegospelchoir@yahoo.com --- © Life Line Gospel Choir 2017 ---
Terug naar boven